Todellinen keto-salaattiklassikko. Tässä versiossa ei säästellä kastiketta tai parmesanjuustoa!
Sekoita kastikkeen ainekset sauvasekoittimella tai vispilällä. Laita jääkaappiin jäähtymään.
Lämmitä uuni 200°C. Asettele kanafileet vuokaan tai pellille.
Mausta suolalla ja pippurilla, hiero päälle oliiviöljy. Paista kana uunissa noin 20 minuuttia tai kunneks kypsä. Voit myös paistaa kanan pannulla jos tahdot.
Paista pekoni rapeaksi. Revi salaatti pohjaksi kahdelle lautaselle. Asettele paistetut kanafileet ja ripottele pekoni päälle.
Lusikoi päälle kastiketta ja raastettua parmesania.
Ainesosat
Valmistusohjeet
Sekoita kastikkeen ainekset sauvasekoittimella tai vispilällä. Laita jääkaappiin jäähtymään.
Lämmitä uuni 200°C. Asettele kanafileet vuokaan tai pellille.
Mausta suolalla ja pippurilla, hiero päälle oliiviöljy. Paista kana uunissa noin 20 minuuttia tai kunneks kypsä. Voit myös paistaa kanan pannulla jos tahdot.
Paista pekoni rapeaksi. Revi salaatti pohjaksi kahdelle lautaselle. Asettele paistetut kanafileet ja ripottele pekoni päälle.
Lusikoi päälle kastiketta ja raastettua parmesania.