Tämä herkulliinen ja kermainen tonnikalasalaatti kananmunilla ja tomaatilla tuo väriä lautaselle ja valmisituu helposti 15 minuutissa.
Pilko selleri ja kevätsipuli hieinoksi. Lisää keskikokoiiseen kulhoon tonnikalan, sitruunan, majoneesin ja sinapin kanssa. Sekoitia yhteen ja mausta suolalla ja pippurilla.
Kiehauta vesii kattiilassa ja lisää munat. Keitän makusi mukaan 5-6 minutia (pehmeät) tai 8-10 minuuttia (kovat). Siirrä kylmään veteen jäähtymään, jotta kuori lähtee helpommin. Halkaise kahtia tai lohkoiksi.
Annostele romaine-salaatti lautaselle ja asettele tonnikalaseos ja kananmunat päälle. Lisää tomaatit ja ripottele päälle oliiviöljyä, suolaa ja pippuria.
Kokeile munien kanssa jauhettua kuminaa, currya tai paprikamaustetta. Mutta älä unohda suolaa ja pippuria!
Ainesosat
Valmistusohjeet
Pilko selleri ja kevätsipuli hieinoksi. Lisää keskikokoiiseen kulhoon tonnikalan, sitruunan, majoneesin ja sinapin kanssa. Sekoitia yhteen ja mausta suolalla ja pippurilla.
Kiehauta vesii kattiilassa ja lisää munat. Keitän makusi mukaan 5-6 minutia (pehmeät) tai 8-10 minuuttia (kovat). Siirrä kylmään veteen jäähtymään, jotta kuori lähtee helpommin. Halkaise kahtia tai lohkoiksi.
Annostele romaine-salaatti lautaselle ja asettele tonnikalaseos ja kananmunat päälle. Lisää tomaatit ja ripottele päälle oliiviöljyä, suolaa ja pippuria.
Kokeile munien kanssa jauhettua kuminaa, currya tai paprikamaustetta. Mutta älä unohda suolaa ja pippuria!