Nämä täytetyt paprikat ovat helppo aamiainen sellaisenaan tai tarjoiltavaksi viikonlopun brunssilla. Muna ja juusto tekevät lopputuloksesta suussa sulavan ilman ylimääräisiä hiilareita. Sopiii myös gluteenittomaan ruokavalioon.
Lämmitä uuni 200 asteeseen ja valmistele uunipelti leivinpaperilla.
Asettele puolitetut paprikat pellille ja paista 15-20 minuuttia kunnes ne ovat kypsyneet hieman pehmeiksi.
Laita ruokalusikallinen juustoraastetta jokaisen paprikan pohjalle. Riko muna päälle ja ripottele pintaan suolaa ja pippuria. Lisää toinen ruokalusikallinen juustoa päälle reunoille, niin että keltuaiinen jää näkyviin. Viimeistele hyppysellisellä hienonnettua ruohosipulia.
Laita takaisin uuniin 15-20 minuutiksi, kunnes munat ovat kypsyneet omaan makuusi sopiviksi.
Ainesosat
Valmistusohjeet
Lämmitä uuni 200 asteeseen ja valmistele uunipelti leivinpaperilla.
Asettele puolitetut paprikat pellille ja paista 15-20 minuuttia kunnes ne ovat kypsyneet hieman pehmeiksi.
Laita ruokalusikallinen juustoraastetta jokaisen paprikan pohjalle. Riko muna päälle ja ripottele pintaan suolaa ja pippuria. Lisää toinen ruokalusikallinen juustoa päälle reunoille, niin että keltuaiinen jää näkyviin. Viimeistele hyppysellisellä hienonnettua ruohosipulia.
Laita takaisin uuniin 15-20 minuutiksi, kunnes munat ovat kypsyneet omaan makuusi sopiviksi.